Un home mata a la seua dona i al fill d'ella a Benaguasil i després se suïcida

Els fets s'estan investigant com un presumpte cas de violència masclista

Guardar

Coche de la Guardia Civil en una imagen de archivo - Gandia
Coche de la Guardia Civil en una imagen de archivo - Gandia

La Guàrdia Civil investiga la mort de tres persones els cadàvers de les quals han aparegut este divendres 7 de juny en un domicili de la localitat valenciana de Benaguasil. Les primeres investigacions apunten al fet que un home ha matat a la seua dona i al fill d'esta i, posteriorment, s'ha suïcidat.

Encara no s'han facilitat més dades ni de les víctimes ni de les circumstàncies en les quals s'han produït la defunció de les tres persones, ja que la Guàrdia Civil es troba en estos moments investigant els fets.

Agents de la Benemèrita, després de rebre un avís del 112, s'han desplaçat entorn de les 15.00 hores d'este divendres fins a un xalet del municipi, on han trobat els cossos de tres persones mortes per arma de foc.

Fins al lloc han acudit efectius de la Policia Judicial, del Grup especialitzat Dona–Menor de la Guàrdia Civil i el laboratori de criminalística.

Els fets s'estan investigant com un presumpte cas de violència masclista. Si es confirma que es tracta d'un crim de violència de gènere serien ja 13 les dones assassinades per les seues parelles en el que portem d'any 2024.

El Jutjat de Guàrdia de Llíria és l'encarregat de l'alçament dels cadàvers. S'han declarat secretes les actuacions.

Destacats