Un home intenta provocar una explosió a la seua casa amb una dona dins

La Guàrdia Civil i la Policia Local de València han detingut a aquesta persona després d'aquests fets ocorreguts en el barri de la Torre

Guardar

Moment de la detenció de l'home que va intentar provocar una explosió a la seua casa del barri de La Torre, a València
Moment de la detenció de l'home que va intentar provocar una explosió a la seua casa del barri de La Torre, a València

Un home ha sigut detingut per agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de València després d'agredir a la seua companya de pis a l'interior d'un habitatge i intentar fer explotar la mateixa en la localitat de València. Aquesta intervenció policial es va iniciar el passat 31 de desembre quan al voltant de les 18.00 hores la Guàrdia Civil de València va rebre un avís per una suposada violència de gènere en el barri de la Torre de la ciutat de València.

Quan els guàrdies civils van arribar a la porta de l'edifici, el suposat autor va rebre als agents amb amenaces i negant-se a obrir, han informat aquest matí des de la Guàrdia Civil mitjançant un comunicat. Pocs minuts després van arribar més agents de la Policia Local de València. En aqueix instant, una dona va començar a demanar ajuda per una altra finestra de l'edifici, cridant i afirmant, a pur pulmó, que l'home pretenia calar foc a l'habitatge utilitzant una bombona de butà.

Els fills de la dona, d'11 i 12 anys van arribar a l'habitatge i els agents van haver d'assistir-los per a evitar que visqueren aquella desagradable situació. Davant els fets, i el perill real, que tant la dona com els altres veïns pogueren patir algun mal per la futura explosió d'una bombona de butà, els efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de València van prendre la decisió d'entrar en l'habitatge.

Una vegada en el seu interior, l'home va córrer cap a la cuina i es va atrinxerar en ella, col·locant mobiliari a la porta per a evitar que els agents accediren. Quan els guàrdies civils i policies van aconseguir obrir la porta de la cuina, van observar a l'home amb un encenedor a la mà i el gas obert amb la intenció de provocar una explosió. Els agents, diligentment, van aconseguir reduir al suposat autor i procedir a la seua detenció.

Instants després, els agents van alliberar la dona que s'havia tancat en una habitació perquè havia sigut agredida per l'home. Finalment, la Guàrdia Civil i la Policia Local de València van detindre a un home de 25 anys, per un delicte de maltractaments en àmbit familiar (violència de gènere).

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Violència sobre la Dona Número 1 de València.

Destacats