La Guàrdia Civil investiga a un home per provocar un incendi en el seu local per a cobrar l'assegurança a Silla

L'home que regentava el local també va declarar que havia sigut víctima d'un robatori

Guardar

Un agent de la Guàrdia Civil especialitzat en delictes informàtics
Un agent de la Guàrdia Civil especialitzat en delictes informàtics

La Guàrdia Civil investiga a un home del municipi valencià de Silla, el qual va provocar presumptament un incendi en el local que regentava per a així cobrar els diners de l'assegurança.

Aquests fets van ocórrer el passat 29 d'abril al voltant de les 06.45 hores de la matinada, en un local del municipi. Fins al lloc van haver de desplaçar-se personal de la Guàrdia Civil, Policia Local i Bombers, els quals van desallotjar a un total de 60 persones de l'edifici i diversos animals domèstics sense que ningú resultara ferit.

Després del succeït, l'amo del local incendiat va presentar una denúncia davant les autoritats en la qual assegurava que també havia sigut víctima d'un robatori: va declarar que havien sostret de la seua caixa forta 5.000 euros en efectiu, polseres i cadenes d'or, 25 pipes i un carro de càrrega.

Després d'una investigació, les autoritats van determinar que l'incendi havia sigut provocat, ja que van localitzar la ubicació dels cinc focus que l'autor va prendre per a provocar el sinistre.

La Guàrdia Civil de València va investigar a un home de 39 anys, de nacionalitat marroquina, pels delictes d'incendi, simulació de delicte i estafa en grau de temptativa. No obstant això, es va demostrar que no havia sigut el causant del sinistre.

Els agents, en sospitar de l'amo de l'establiment, van realitzar un registre en el domicili de l'home, situat en la localitat d'Albal, i van trobar un carro de càrrega idèntic al qual va ser denunciat com robat. A més, els agents pocs dies després van descobrir que l'autor havia donat d'alta en la seua assegurança la clàusula d'incendis dies abans de l'ocorregut.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Carlet.

Arxivat a:

Destacats