Un greu accident de trànsit deixa una persona morta a Cofrents

Altres dues persones han resultat ferides després de col·lidir el vehicle contra un arbre

Guardar

Una unitat SAMU i una SVB
Una unitat SAMU i una SVB

Una persona ha perdut la vida en un tràgic accident de trànsit en la localitat valenciana de Cofrents. Un home de 46 anys ha mort i altres dos han resultat ferits en col·lidir un cotxe contra un arbre.

Tal com ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el succés va ocórrer al voltant de les 19 hores d'aquest passat diumenge 12 de març, quan el cotxe va xocar contra un pi en la carretera a Casas de Ves. Després de rebre l'avís, el CICU va mobilitzar una unitat del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU), una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i un equip mèdic d'Atenció Primària.

El resultat del sinistre ha sigut la defunció d'un home de 46 anys d'edat, al qual l'equip mèdic del SAMU va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques per a salvar la seua vida, sense èxit.

D'altra banda, els serveis mèdics van assistir a altres dos homes, de 38 i 52 anys, que presentaven politraumatisme. Els ferits van ser traslladats en l'ambulància de suport vital bàsic a l'hospital de Requena.

Destacats