El Golf de València registra un terratrémol de 3,3 graus

El sisme s'ha notat a València, encara que el 112 no ha rebut telefonades relacionades

Guardar

Mapa del terratrémol de 3,3 graus en el Golf de Val̀ncia
Mapa del terratrémol de 3,3 graus en el Golf de Val̀ncia

Este diumenge 11 de febrer, la calma s'ha vist interrompuda en el Golf de València per un esdeveniment inusual però no del tot sorprenent: un terratrémol de 3,3 graus de magnitud ha sacsejat la zona.

L'Institut Geogràfic Nacional (IGN) ha informat que el sisme ha tingut lloc al voltant de les 14.00 hores, amb una profunditat de quatre quilòmetres sota la superfície. Encara que no ha aconseguit una magnitud alarmant, el seu impacte sí ha sigut percebut per centenars d'habitants de la zona.

Afortunadament, no s'han reportat danys materials ni ferits arran d'este succés. El Centre de Coordinació d'Emergències ha informat a través de les seues xarxes socials que el telèfon d'Emergències 112 Comunitat Valenciana no ha rebut cap trucada relacionada amb el terratrémol.

Els terratrémols són esdeveniments relativament comuns en zones sísmicament actives com el Mediterrani. Encara que este tremolor no ha generat major preocupació, servix com a recordatori de la importància de la preparació i la vigilància davant possibles esdeveniments sísmics més significatius en el futur.

Destacats