Ferida una dona en un incendi a Sueca després de fugir del foc per la balconada

La dona va poder escapar en passar a la balconada d'una altra casa amb ajuda de gent i una bastida d'obra

Guardar

Bombers, a l'incendi d'un habitatge
Bombers, a l'incendi d'un habitatge

Una dona de 60 anys ha resultat ferida en l'incendi d'un habitatge de la urbanització Mareny Blau de Sueca. No obstant això, segons han assenyalat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), la tragèdia es va poder evitar gràcies al fet que la dona va poder escapar després de passar al balcó d'una altra casa amb l'ajuda de gent que estava en la zona i la presència d'una bastida d'obra.

Al voltant de les 18.35 hores d'ahir dijous el CICU va rebre un avís mitjançant el qual s'alertava d'un incendi en un habitatge de la urbanització Mareny Blau de Sueca. Fins al lloc dels fets, el CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una altra de SVB.

Segons el Consorci Provincial de Bombers de València, al lloc van acudir una dotació de Cullera i comandaments d'Alzira i Gandia amb l'objectiu d'apagar les flames amb la major rapidesa possible. El foc es va iniciar en el tercer pis d'un edifici de huit altures, que va ser ràpidament controlat pels bombers, a les 19.07 hores.

Moments previs a l'arribada dels bombers, la dona va aconseguir fugir de la casa amb ajuda de la gent de la zona, passant a un altre balcó i ajudant-se d'una bastida d'obra.

L'equip mèdic va assistir a una dona, que presentava cremades superficials i intoxicació per fum. Posteriorment, la ferida va ser traslladada a l'hospital La Ribera d'Alzira, en l'ambulància de suport vital bàsic.

Destacats