Extingit l'incendi forestal declarat aquest divendres a Requena, al costat del Xúquer i Fuentepodrida

Guardar

incendio requena 1
incendio requena 1

El Consorci Provincial de Bombers de València ha donat per extingit aquest diumenge a les 14.08 hores l'incendi forestal declarat en el terme municipal de Requena, en una zona de muntanya situada al costat del riu Xúquer i el balneari de Fuentepodrida.

El Consorci va donar per controlat aquest divendres a les 20.57 hores l'incendi forestal. A primera hora d'aquest dissabte, el Centre de Coordinació d'Emergències va informar que el foc evolucionava favorablement, després d'haver sigut estabilitzat i controlat aquest divendres.

En la zona romania una unitat de bombers forestals, una autobomba, set brigades de la Diputació de València i un coordinador forestal.

Als efectius mobilitzats des de la Comunitat Valenciana, per part del Consorci Provincial de Bombers i de la Generalitat, es van sumar aquest divendres mitjans de la comunitat de Castella-la Manxa.

Castella-la Manxa va mobilitzar dues unitats de bombers forestals, Guàrdia Civil i bombers de Casas Ibáñez (Albacete). A més, s'ha comptat amb la col·laboració de bombers voluntaris de Cofrentes (València).

L'incendi va obligar a activar a les 15.44 hores el nivell 1 del Pla Especial Enfront del Risc d'Incendis Forestals. El PEIF es decreta quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal, per a l'extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

Destacats