Explota la roda d'un camió a 15 de metres d'una gasolinera a la Font de la Figuera

La Guàrdia Civil va aconseguir sufocar un incendi a pocs metres d'una gasolinera a la Font de la Figuera

Guardar

Estació de servei a la Font de la Figuera
Estació de servei a la Font de la Figuera

La Guàrdia Civil de València ha informat aquest matí d'un succés ocorregut el passat dia 23 de maig, al voltant de les 18.10 hores. Agents d'aquest cos van aconseguir sufocar un incendi que es va produir en un camió tràiler en les proximitats a una gasolinera a la Font de la Figuera.

Els fets van succeir després que el conductor del camió decidira estacions el seu vehicle degut a una avaria mecànica en una estació de servei dins del terme municipal de la Font de la Figuera. Minuts després un dels pneumàtics del semiremolc va explotar i va provocar un incendi. Així, agents de la Guàrdia Civil, es trobaven a prop, van acudir a comprovar el que succeïa.

Els agents van veure que el camió estava estacionat a uns 15 metres dels assortidors de combustible de l'estació de servei, per la qual cosa l'amenaça que el foc poguera donar abast a alguns dels depòsits era real. Acot seguit, no van dubtar a fer ús dels extintors de la gasolinera.

Igualment, un altre guàrdia civil va donar avís als Bombers i es va encarregar d'indicar als usuaris de l'estació de servei, i del restaurant, que s'allunyaren de les finestres i es protegiren davant una possible explosió.

Els agents, després de buidar els extintors, no haver aconseguit sufocar el foc i que continuaven fent explotar més pneumàtics, es van veure obligats a utilitzar un extintor industrial de 50 quilograms. Els guàrdies civils van localitzar el focus de l'incendi, el qual es trobava en els baixos del tràiler. Els agents, amb gran dificultat, ja que l'espés fum a penes els permetia visibilitat, es van introduir sota el camió i, finalment, després de 15 minuts van aconseguir apagar l'incendi i evitar que s'estenguera a la resta de pneumàtics.

Els fets s'estan investigant per a esclarir si existeix algun tipus de responsabilitat en les quals poguera haver incorregut el conductor del camió.

Arxivat a:

Destacats