Evacuades 95 persones en un incendi d'un centre terapèutic de la Safor

L'incendi s'ha provocat en la localitat d'Ador

Guardar

Centre terapèutic  de la Safor
Centre terapèutic de la Safor

A última hora de la nit del dissabte, un incendi en un centre terapèutic d'Ador, a la comarca de la la Safor, ha obligat a desallotjar a 95 persones, segons han informat fonts del 112 GVA i del Consorci Provincial de Bombers.

A les 21.17, el Consorci de Bombers rebia l'avís per foc en aquest centre terapèutic del carrer Calvari d'Ador. L'incendi s'ha registrat en la segona planta de l'edifici i en poc de temps estava confinat i, passades les 22.00 hores, s'havia donat per controlat.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat sis dotacions de bombers i tres unitats de comandaments del Consorci, concretament un oficial, un sergent i un cap de zona. Els afectius han desallotjat el mòdul en el qual s'ha declarat l'incendi, les causes del qual no s'han precisat, i van dur a terme treballs de revisió de les dependències i ventilació de tota la planta.

Un home de 45 anys ha hagut de ser atés pels mitjans sanitaris que van acudir a la zona de l'incendi a causa de la inhalació de fum i, posteriorment, va ser traslladat a l'Hospital General de Gandia (València). D'acord amb la informació facilitada pels bombers, l'atés és una de les persones evacuades del centre.

Arxivat a:

Destacats