Es retiren els mitjans aeris de l'incendi d'Olocau

El foc d'Olocau va començar al voltant de les 2.00 hores en la zona del Castell del Real

Guardar

Un bomber treballa en un incendi
Un bomber treballa en un incendi

Abans de les 12.00 hores s'han retirat els mitjans aeris i les previsions són favorables. El foc començava al voltant de les dos de la matinada en la zona del Castell del Real. La causa, tal com ha confirmat la consellera d'Interior, Gabriela Bravo, va ser un llamp dels quals van caure en la matinada del dimecres al dijous.

El president de la institució, Toni Gaspar ha convocat una reunió amb els alcaldes dels municipis pròxims per a informar-los de la situació, a la qual també ha assistit Bravo.

Aquest matí, el consistori ha demanat el confinament preventiu de la població. No obstant això, el Lloc de Comandament Avançat no ha pres cap decisió sobre aquest tema. En un comunicat en xarxes, el consistori ha agraït als veïns la seua "prudència, tranquil·litat i confiança en el treball dut a terme pels seus representants públics i pels bombers i brigades forestals".

Segons ha indicat el 112 en el seu compte de Twitter, durant la matinada es van rebre avisos des dels municipis de Gàtova, Marines i Olocau sobre aquest foc, que es localitza en una zona de difícil accés de la partida del Castell del Real. 

En el lloc han estat treballant tres dotacions del Consorci de València, dues autobombes, dos mitjans aeris de la Generalitat i dues unitats de bombers forestals. Ara, els mitjans terrestres continuen amb les labors d'extinció, mentre que els mitjans aeris es retiren.

Arxivat a:

Destacats