Emergències es mobilitza davant l'avanç d'un incendi forestal entre Alzira i Carcaixent

Dos mitjans aeris han sigut mobilitzats per a tractar de controlar les flames des de l'aire

Guardar

Dos bombers del Consorci treballen per a extingir un incendi forestal a Alzira
Dos bombers del Consorci treballen per a extingir un incendi forestal a Alzira

Efectius d'Emergències treballen en l'extinció d'un incendi forestal registrat en una zona de canyar en el terme municipal d'Alzira, prop del terme de Carcaixent. Segons informació proporcionada pel Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers, el foc, inicialment classificat com a incendi de vegetació, ha sigut reclassificat ràpidament com a incendi forestal.

L'incident s'ha registrat poc abans del migdia, generant una mobilització intensa de recursos. Dos mitjans aeris han sigut desplegats per a combatre les flames des de l'aire, mentre que en terra, dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers s'han unit a les labors d'extinció al costat d'una brigada helitransportada, dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues autobombes, dues unitats de les Brigades de Reforç en Incendis Forestals (BRIFO), un coordinador forestal, una unitat de prevenció i un agent mediambiental.

La velocitat amb la qual s'ha propagat el foc i la densitat forestal de l'àrea afectada presenten desafiaments significatius per als equips en el terreny.

El Centre de Coordinació d'Emergències i el Consorci Provincial de Bombers continuen treballant en el control de l'incendi. Durant les pròximes hores oferiran actualitzacions periòdiques a mesura que avance l'operació.

Destacats