La Guàrdia Civil deté a un home per 5 robatoris amb violència i intimidació a Carlet

El principal objectiu del detingut eren els repartidors d'hostaleria als qui robava la recaptació després d'haver fet el lliurament de la mercaderia als locals

Guardar

Moment de la detenció per part d'agents de la Guàrdia Civil del responsable dels cinc robatoris a Carlet
Moment de la detenció per part d'agents de la Guàrdia Civil del responsable dels cinc robatoris a Carlet

La Guàrdia Civil de Carlet (València) ha detingut al responsable de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació. Del total dels cinc robatoris, tres d'ells són consumats, ja que el lladre va poder robar a la seua víctima; mentre que, dos d'ells són en grau de temptativa, perquè no van arribar a produir-se.

L'autor, de 34 anys i veí de la localitat de Carlet, empleaba un arma blanca com a mètode d'intimidació a les víctimes a les quals li robava, a més d'altres objectes de diferent capacitat lesiva com unes tisores.

Les víctimes d'aquests delictes eren repartidors del sector hostaler en la localitat de Carlet. AIxí, el modus operandi de l'autor era vigilar la zona i el moment en el qual el repartidor feia el lliurament en els establiments d'hostaleria de Carlet per a, una vegada els repartidors aconseguiren els diners de la recaptació del repartiment, li el robara mitjançant amenaces amb un arma blanca.

D'aquesta manera, la Guàrdia Civil va posar en marxa l'Operació 'LIVRARI' amb l'objectiu d'identificar al responsable dels robatoris. Aquesta operació policial es va saldar amb la detenció, a la fi del passat mes d'abril, d'un home de 34 anys, que era veí d'aquest mateix municipi de la Ribera Alta.

De fet, segons confirmen els agents que estaven dins de l'Operació 'LIVRARI' en el moment en què es va dur a terme la detenció del responsable dels cinc delictes de robatori, aquest es trobava en plena maniobra de vigilància d'un repartidor d'hostaleria per a robar-li i portava amb si unes tisores que pretenia utilitzar com a arma d'intimidació.

Així, les diligències han sigut traslladades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Carlet i el detingut ja ha ingressat en el Centre Penitenciari de Picassent.

Arxivat a:

Destacats