El detingut després d'anar nu en Port Saplaya i endinsar-se a la mar portava dies desaparegut de Menorca

Guardar

detenido desnudo playa
detenido desnudo playa

La detenció i rescat de l'home que va caminar nu per un passeig marítim d'Alboraia (València) i es va endinsar en alta mar ha suposat també la resolució de la seua desaparició, denunciada dies abans a Ciutadella de Menorca, segons ha informat la Policia Local del municipi valencià en les seues xarxes socials.

L'home va protagonitzar aquest dissabte un operatiu de rescat de més de cinc hores que es va saldar amb la seua detenció per presumptes delictes d'atemptat i desobediència a agents d'autoritat.

Els fets van ocórrer en el passeig marítim de la zona nord de Port Saplaya, on un individu anava caminant completament nu i, en advertir la presència policial, es va endinsar en mar oberta a més d'una milla nàutica de la costa, negant-se a rebre ajuda.

Dos dels agents de la Policia Local d'Alboraia es van embarcar en una llanxa privada per a intentar que isquera de l'aigua i l'home suposadament els va agredir. En aqueix moment es va mobilitzar un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim.

Finalment, els agents de la Policia d'Alboraia van convéncer a l'home que pujara a l'embarcació. Una vegada va arribar a terra, va ser detingut i va passar a disposició judicial.

Ha sigut aquest diumenge quan la Policia Local ha informat, a més, que aquesta intervenció va suposar també la resolució de la desaparició de l'home, denunciada dies abans a Menorca.

Destacats