Dos menors, entre els detinguts per robar a un repartidor a Serra i vendre el material en xarxes

Guardar

Material intervingut per la Guàrdia Civil
Material intervingut per la Guàrdia Civil

Tal com han comunicat aquest matí des de la Guàrdia Civil de València, diversos efectius han detingut a tres persones acusades de robar a un repartidor de paqueteria en la localitat valenciana de Serra i vendre el material sostret a través de xarxes socials. Dues de les persones detingudes són menors.

Aquesta operació, denominada 'Marawa', va començar a mitjan juny. Va ser per aqueixes dates quan un repartidor de paqueteria va denunciar haver sigut víctima d'un robatori després d'intentar entregar un paquet a Serra.

Pel que sembla, dues persones es van aproximar al treballador quan es disposava a tornar a la furgoneta amb uns embalums que no va poder entregar i li van assaltar per a llevar-li'ls. La víctima va patir ferides greus en una cama a conseqüència del forcejament.

Després de realitzar labors d'investigació, els agents es van adonar que els dos assaltants, de 15 i 17 anys, van perpetrar el robatori induïts per la persona que sol·licitava el lliurament d'aqueixos paquets, una dona de 56 anys i nacionalitat espanyola. Aquesta persona, posteriorment, s'encarregava de vendre els productes robats a través de les xarxes socials.

Finalment, efectius de la Guàrdia Civil de València van realitzar un registre en el domicili i van trobar els objectes sostrets el valor total dels quals ascendeix a uns 700 euros. Per tot l'anterior, a mitjan juliol van ser detinguts els tres autors, dos menors de 15 i 17 anys i una dona de 56 anys, pels delictes de robatori amb violència i estafa.

Les diligències van ser entregades en Fiscalia de menors --en el cas dels autors menors d'edat-- i en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Llíria.

Arxivat a:

Destacats