Dos joves acoltellen i colpegen a un home a València

Els fets van ocórrer el dissabte a la nit al carrer Pla de Saïdia

Guardar

Vehicle de la Policía nacional en una acció.
Vehicle de la Policía nacional en una acció.

Un home de 42 anys va ser colpejat al cap i ferit amb arma blanca per dos joves que li van atacar en intentar ajudar a una dona, a la qual van increpar en primer lloc. L'altercat va ocórrer el passat dissabte, al voltant de la mitjanit, quan els joves, de només 18 i 19 anys, es van començar a ficar amb la dona des del llit del riu Túria.

Davant la mirada de diverses persones, els joves van pujar al carrer i l'home els va respondre. Els atacants després d'amenaçar-li, van començar a colpejar-li fins a fer-li caure en el sòl. Un d'ells va arribar a agredir-lo amb una arma blanca, amb la qual li va propinar quatre navallades: en el pit, en els dos braços i a la cama esquerra.

Dues patrulles de la Policia Nacional van ser advertides per un dels testimonis, que va gravar les imatges gràcies a les quals hores més tard, els agents van poder identificar i detenir als agressors en una zona pròxima a l'avinguda del Cid, ja que aquests van fugir del lloc dels fets amb bicicleta. A més, encara portaven la roba tacada de sang de la víctima.

L'home, que ja es troba estable i recuperat, va ser assistit per un equip del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) en Pla de Saïdia, per a més tard ser traslladat en ambulància fins a l'hospital La Fe de València, on li van detectar que havia patit un traumatisme al cap, a més de les lesions per arma blanca.

També durant la nit del dissabte, una altra agressió es va produir a València amb arma blanca. Un home va ferir a un altre en el coll amb unes tisores al carrer Xàtiva. Els fets van ocórrer després d'una baralla entre els dos.

Destacats