Dos detinguts per provocar la caiguda d'un motorista a Torrent que va morir després de ser atropellat per un camió

Guardar

La Guàrdia Civil pren mostres en un camió
La Guàrdia Civil pren mostres en un camió

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut a dos homes, de 38 i 57 anys, acusats de provocar la caiguda d'un motorista amb el qual van col·lidir a propòsit i que, posteriorment, va morir després de ser atropellat per un camió en la CV-36 en els voltants de Torrent.

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, l'incident va tindre lloc el passat 12 d'abril en la CV-36, on es va generar una discussió de trànsit entre el conductor d'una motocicleta i el d'un camió.

El conductor del vehicle pesant va realitzar una maniobra intencionada que va provocar la col·lisió amb la motocicleta. Aquesta maniobra va provocar la caiguda del motorista, que va ser posteriorment atropellat per un altre camió, llevant-li la vida. Tots dos conductors van abandonar el lloc dels fets sense prestar auxili a l'accidentat.

En la població de Carlet va ser identificat el conductor que va provocar l'accident. Posteriorment, després de l'esclariment dels fets, van ser detinguts tots dos autors.

El responsable de la maniobra que va provocar la caiguda del motorista ha sigut detingut per homicidi dolós i per conducció temerària. La persona que va atropellar posteriorment al motorista va ser detinguda pel delicte d'abandó del lloc de l'accident.

Els fets van poder acreditar-se gràcies a la investigació tant de l'Equip d'Atestats i Informes del Subsector de Trànsit de València com del Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit (GIAT) del Sector de Trànsit de la Comunitat Valenciana. Coneix d'aquests fets el Jutjat d'Instrucció número 2 de Torrent.

Arxivat a:

Destacats