Una dona embarassada dóna a llum a València després de ser ferida de bala en el cap

Guardar

Hospital Clínic de València
Hospital Clínic de València

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i la Conselleria de Sanitat han informat de l'estat d'última hora sobre la jove de 27 anys embarassada que ha resultat ferida per arma de foc en la localitat castellonenca de La Vall d'Uixó, que finalment ha donat a llum per cesària a un bebé que està estable. No obstant això, al cap de poques hores s'ha confirmat la defunció d'aquesta dona.

Al voltant de les 23.10 hores d'aquest dilluns, un centre de salut de La Vall d'Uixó va alertar al CICU que havia arribat a les instal·lacions una dona embarassada amb una ferida per arma de foc. Fins al lloc indicat es va mobilitzar un SAMU i una unitat de SVB, l'equip mèdic de la qual, després de diverses maniobres, va poder estabilitzar a la dona.

Posteriorment, la jove embarassada va ser traslladada a l'Hospital Clínic Universitari de València en l'ambulància de Suport Vital Avançat. Una vegada allí, se li ha practicat una cesària i el bebé roman ingressat i estable. La dona es troba amb pronòstic reservat.

La Guàrdia Civil es troba en aquests moments investigant el cas, si bé encara no ha procedit a cap detenció sobre aquest fet succeït a la província de Castelló. No obstant això, sí que s'ha obert una investigació per a localitzar al presumpte autor del tret i s'ha descartat que el succés registrat en la localitat castellonenca siga violència de gènere. De fet, la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló ha obert una investigació i es remenen diverses hipòtesis, entre elles que la dona ferida per arma de foc siga víctima d'un ajust de comptes.

La dona de 27 anys va resultar ferida al cap per arma de foc després de registrar-se en aquesta zona una baralla entre diverses persones, en la qual es va produir la detonació de dos trets.

Destacats