Dos detinguts a Piles per apunyalar al seu amic després de fer comentaris que no els agradaren

Els dos implicats en el succés, un home de 34 anys i una dona de 21, es van donar a la fugida, però van ser detinguts més tard per la Guàrdia Civil

Guardar

Dos detenidas en Llíria y Vilamarxant por suministrar narcóticos a ancianos para robarles
Dos detenidas en Llíria y Vilamarxant por suministrar narcóticos a ancianos para robarles

La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones a Piles acusades d'apunyalar a un amic seua per haver fet diversos comentaris que no els van agradar, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat. Les dues detencions es van produir en el marc de l'operació 'Avajan' després de l'apunyalament d'una persona en la localitat de Piles (La Safor).

D'acord amb la informació publicada per fonts de la Guàrdia Civil, els autors de l'agressió (un home i una dona) es van sentir molestos per uns comentaris que va fer la víctima, que era amic de tots dos, i això va desembocar en l'apunyalament amb una navalla cap a aquest per part de la dona en plena via pública del municipi.

L'altre home que va participar en l'apunyalament va tractar de retirar l'arma, però al no poder, va decidir, juntament amb l'altra implicada, escapolir-se del lloc deixant a la víctima malferida i encara amb la navalla clavada en el seu abdomen. La víctima va patir ferides d'arma blanca en l'abdomen i va ser auxiliat en primer lloc per un testimoni que es trobava en el lloc dels fets i després pels agents de la Guàrdia Civil.

L'estat de consciència de la víctima va ser clau per a poder identificar als autors de l'apunyalament, ja que aquesta va poder aportar dades amb els quals identificar-los. Després de ser estabilitzat pels mitjans sanitaris, l'home va ser traslladat a l'Hospital Francisco de Borja de Gandia, on va ser guarit de les ferides que presentava i estabilitzat.

Després de dur a terme la inspecció ocular, presa de manifestacions i reconeixement fotogràfic, els autors van ser detinguts. Es tracta d'una dona de 21 anys i un home de 34 als quals se'ls atribueix un delicte de lesions greus. S'ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança per a la dona i la posada en llibertat amb càrrecs per a l'home. En l'operatiu, han participat agents de la Companyia de Gandia i les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Gandia.

Destacats