Detingut a València home acusat de robatori amb violència a Gandia

A presó per atracar a una dependenta a punta de navalla i sostraure més de 2.000 euros a Gandia

Guardar

Un agent de la Policia Nacional a València. Imatge: Rober Solsona - Europa Press
Un agent de la Policia Nacional a València. Imatge: Rober Solsona - Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un individu sospitós de cometre un robatori amb violència en un establiment comercial de Gandia el mes de gener passat. El presumpte delinqüent hauria amenaçat a una dependenta amb una arma blanca, sostraient entre 2.000 i 3.000 euros de la caixa registradora. Després de la seua detenció, el jutge ha ordenat el seu ingrés a la presó.

Els fets van tindre lloc en un comerç de la localitat de Gandia, on l'empleada va alertar a les autoritats després de ser coaccionada per un home amb una navalla per a entregar els diners de la caixa. La ràpida resposta de la Policia Nacional va permetre iniciar una investigació que va conduir a la identificació del presumpte agressor.

L'individu, resident a València i amb múltiples registres policials previs, va ser localitzat gràcies a la col·laboració entre la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia i efectius de la Comissaria de Districte de Marítim, a València. Durant el seu arrest, l'home portava la mateixa vestimenta que en el moment del delicte.

El detingut, de 39 anys i origen marroquí, enfronta càrrecs per robatori amb violència i intimidació. Després de comparéixer davant el jutge, este va ordenar el seu ingrés a la presó preventiva donada la gravetat dels càrrecs en contra seua. En les labors d'investigació també van participar agents de la Brigada Local de Policia Científica de Gandia.

Este succés ressalta l'efectivitat de la cooperació entre diferents unitats policials en la resolució de delictes violents. La ràpida actuació de les autoritats ha permés portar davant la justícia a un presumpte delinqüent, oferint un missatge de seguretat a la comunitat i reafirmant el compromís de les forces de l'orde amb la protecció dels ciutadans.

Destacats