Detingut un home que portava més de 4 quilos de cocaïna ocults en el seu vehicle al Port de València

Els agents van trobar un habitacle prefabricat entre el maleter i els seients posteriors amb un sistema d'obertura electrònic

Guardar

Cocaïna confiscada per la Guàrdia Civil a València
Cocaïna confiscada per la Guàrdia Civil a València

La Secció Fiscal de la Guàrdia Civil del Port de València, en l'operació "TURISME SEGUR", ha detingut a un home de 34 anys d'edat, i de nacionalitat colombiana, per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Quan els agents realitzaven labors de seguretat en la zona d'embarcament del Port de València, es van entrevistar amb el conductor d'un vehicle que tenia intenció de viatjar fins a Palma. Les explicacions d'aquest individu eren poc usuals i, a vegades, incoherents.

Els agents van decidir realitzar un registre del vehicle. Després d'escassos minuts, van trobar un habitacle prefabricat entre el maleter i els seients posteriors amb un sistema d'obertura electrònic. Una vegada que els investigadors van aconseguir obrir-ho, van trobar tres paquets embolicats en un plàstic transparent. Els agents, immediatament, van realitzar una prova amb un drogostest, donant com a resultat positiu en cocaïna.

La substància estupefaent superava els 4 quilograms de pes. Pel que els agents de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil del Port de València van procedir a la detenció d'un home de 34 anys d'edat, i de nacionalitat colombiana, per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 10 de València.

Arxivat a:

Destacats