Detingut un home per robar i agredir a una persona sense llar a Alzira

Guardar

policia local ep
policia local ep

La Policia Local d'Alzira (València) ha detingut a un home per presumptament robar i agredir a una persona sense llar, segons fonts municipals.

L'ara arrestat "ha reconegut ser l'autor dels fets i que no era la primera vegada que tenien lloc amb la mateixa víctima, un indigent que es trobava en la Plaça Major el moment de l'agressió", segons manifesten les mateixes fonts.

Dijous passat de matinada, agents de la Policia Local van atendre una persona sense llar en la Plaça Major d'Alzira en presentar una ferida a la cama i sagnar de manera abundant.

D'acord amb el testimoniatge de testimonis, va ser el personal de neteja urbana el que va atendre la víctima en un primer moment i va donar avís al 112. Una ambulància va acudir ràpidament i va traslladar l'home ferit a l'hospital per a ser atés.

La Policia Local informa que el dimarts a la nit ja havien detingut al supòsit agressor per intentar robar a la mateixa persona. Finalment aquesta matinada els agents han aconseguit localitzar-ho i està previst el seu passe a disposició judicial acusat de robatori amb violència, detalla l'Ajuntament d'Alzira.

Destacats