Detingut un home per marxar-se sense pagar 2.500 euros d'un hotel

Guardar

policia_detencion
policia_detencion

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte d'estafa, després d'allotjar-se en un hotel de la ciutat i marxar-se sense pagar la factura corresponent, d'un import de 2.524 euros.

El client es va allotjar a l'hotel en la data del 12 al 15 de desembre i posteriorment va ampliar la reserva fins al dia 20 del mateix mes, sense allotjar-se aquests últims dies, ha informat la Policia Nacional en un comunicat. No obstant això, l'ara detingut va deixar totes les seues pertinences a l'interior de l'habitació, per la qual cosa aquesta estada no es va poder oferir a altres clients.

En aqueix moment, l'hotel es va posar en contacte amb l'home, exigint-li l'abonament de la factura. El detingut va al·legar diferents excuses per a eludir el pagament. L'empresa propietària de l'hotel va carregar l'import en la targeta bancària que va proporcionar l'home en la reserva, però la transacció va ser rebutjada.

La recepció de l'hotel va reiterar a l'usuari la sol·licitud d'abonament del cost de l'allotjament, i fins i tot va concertar diverses cites presencials perquè pagara tant l'estada com els serveis dels quals va fer ús. Finalment, l'home no va acudir i va al·legar que es trobava fora de València per motius de treball.

En el transcurs de les investigacions, els agents van esbrinar que el sospitós es trobava allotjat en un altre hotel, per la qual cosa una vegada localitzat en el mateix va ser detingut per un presumpte delicte d'estafa. El detingut ha passat a disposició judicial.

Destacats