Detingut un home acusat de provocar un incendi en el seu habitatge de Riba-roja amb la seua família dins

Guardar

Actuació dels Bombers en Riba-roja
Actuació dels Bombers en Riba-roja

La Guàrdia Civil ha detingut a un home acusat de provocar un incendi en el seu habitatge, en la localitat valenciana de Riba-roja, en la qual es trobava la seua família, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes a la investigació. Segons publica aquest dimecres Las Provincias, el detingut, de 73 anys, ja es troba a la presó provisional. A la casa es trobaven la seua dona, la seua filla i la seua néta, que van poder eixir pel seu propi peu.

Els fets van succeir el passat 14 de novembre, al caient de la mitjanit. D'acord amb la informació publicada, després de les investigacions realitzades per la Guàrdia Civil s'ha determinat la presumpta implicació de l'arrestat en els fets, al qual se li atribueix una temptativa d'homicidi en un cas vinculat amb la violència de gènere.

Segons aquesta informació, l'incendi es va declarar en un habitatge unifamiliar en el centre de la localitat, en la qual els veïns van escoltar tres explosions procedents de la casa, de la qual van poder eixir les tres dones pel seu propi peu. Quan els bombers van accedir a l'interior, ja no hi havia ningú dins.

Des del Consorci de Bombers es va informar en el seu moment de l'actuació, en l'incendi declarat en el garatge, que va afectar un vehicle i una caldera de calefacció.

Arxivat a:

Destacats