Detingut un home a Albal per reincident en abusos sexuals

Les víctimes van aprofitar un moment de distracció per a escapar i alertar sobre l'ocorregut

Guardar

Moment de la detenció de l'home reincident en abusos sexuals
Moment de la detenció de l'home reincident en abusos sexuals

En una operació duta a terme per la Guàrdia Civil d'Alfafar-Catarroja, s'ha dut a terme la detenció d'una persona reincident en delictes d'abusos sexuals. No obstant això, aquesta detenció concreta ha tingut a veure amb un crim de la mateixa índole, però comesa en la localitat valenciana d'Albal.

Tal com informen des de la Guàrdia Civil, els fets van tindre lloc el 20 d'abril. Aquell dia, un jove de 18 anys va accedir a un local, propietat de l'autor dels fets, i li va sol·licitar una reparació d'un electrodomèstic. Va ser en aquell moment quan aquest home de 32 anys d'edat i nacionalitat espanyola, va aprofitar la circumstància per a tancar la porta i la persiana de l'establiment i poder abusar de la víctima.

Donada la situació, el jove de 18 va alertar a un amic per telèfon. Afortunadament per al, va acudir ràpidament i va colpejar la persiana fins que l'amo va obrir. Així, els va proposar als dos joves passar a la rebotiga per a consumir substàncies i alcohol, així com mantenir una trobada sexual. En aquest context, aquests dos amics van aprofitar una distracció de l'autor per a fugir del local i donar compte del succeït a les autoritats.

Amb la investigació ja avançada, el 3 de maig alguns agents de la Guàrdia Civil d'Alfafar-Catarroja comproven l'existència d'antecedents per fets similars denunciats en dependències de la Guàrdia Civil de Carlet. Després de la realització dels esbrinaments que van permetre esclarir el fet, es va procedir a la detenció de l'autor per un presumpte delicte d'abusos sexuals.

Finalment, l'autoritat judicial va decretar ordre d'allunyament de l'autor sobre la víctima i les diligències van ser entregades en el Jutjat d'Instrucció i Primera Instància Número 3 de Catarroja.

El Codi Penal d'Espanya castiga en els articles 181 i 182 els delictes d'abús sexual amb penes de presó d'1 a 3 anys o una multa de 18 a 24 mesos.

Arxivat a:

Destacats