Detingut un empleat d'un hospital per robar les joies que custodiava als pacients

Guardar

Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a la província de València a un empleat d'un hospital com a presumpte autor de tres delictes de furt i un altre de furt lleu després de sostraure als malalts joies i efectes personals que es quedaven en custòdia en una caixa forta mentre romanien ingressats en el centre.

Les investigacions es van iniciar arran de la denúncia interposada per un home que manifestava que la seua dona, després de rebre l'alta en un hospital de la província de València, no hauria rebut els efectes personals que prèviament hauria entregat al servei de seguretat perquè li ho custodiaren, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els agents van començar les indagacions per a esbrinar el parador de les pertinences de la dona. Durant les perquisicions, han esbrinat que només els empleats tenien accés a la caixa forta on romanien guardats els efectes personals dels pacients i que eren ells mateixos els que retornaven els objectes als seus propietaris.

Així, han descobert que un dels empleats hauria realitzat un total de 19 vendes i obstinacions en cases de compravenda. Precisament, han comprovat que les custòdies realitzades per aquest empleat del centre hospitalari coincidien amb el període de temps en el qual hauria realitzat les diferents transaccions a les cases de compravenda.

Després d'examinar les vendes de joies realitzades han observat que algunes d'elles coincidien amb les que, pel que sembla, prèviament s'haurien perdut a l'hospital. A més, algunes d'elles contenien inscripcions que han ajudat a localitzar als seus legítims propietaris. Així, han pogut esclarir quatre delictes de furt.

TENIA ACCÉS A la CAIXA FORTA

Durant les perquisicions, els agents han esbrinat que l'ara detingut aprofitava que tenia accés a les claus de la caixa forta per a accedir a les pertinences dels pacients ingressats a l'hospital. De fet, l'empleat era l'encarregat d'elaborar les fulles de custòdia dels objectes, en les quals, pel que sembla, ometia el protocol establit.

Finalment, els agents han detingut a l'home com a presumpte autor de tres delictes de furt i un de furt lleu. L'arrestat ha passat a disposició judicial.

La Policia Nacional continua les investigacions per a esbrinar el parador de la resta de joies que no els van ser entregades als pacients en el moment de rebre l'alta hospitalària.

Arxivat a:

Destacats