Detingut en Tavernes després de trobar un arsenal d'armes prohibides en el seu domicili

El veí de Tavernes ja havia sigut detingut anteriorment per violència de gènere i lesions a agents de la Guàrdia Civil

Guardar

Arsenal d'armes prohibides en un domicili de Tavernes de la Valldigna
Arsenal d'armes prohibides en un domicili de Tavernes de la Valldigna

La Guàrdia Civil de València ha detingut en dues ocasions a un home a Tavernes de la Valldigna després que es presentara en l'aquarterament i agredira a dos agents de servei. L'endemà, va ser arrestat novament després de la denúncia de la seua exparella, qui va patir un continu maltractament físic i psicològic, incloent-hi l'ús d'armes prohibides.

Durant la vesprada dels fets, el detingut, de nacionalitat alemanya, va amenaçar als veïns de la localitat abans de dirigir-se a l'aquarterament de la Guàrdia Civil a Tavernes de la Valldigna, on va agredir a dos agents abans de la seua primera detenció.

Ficat en llibertat l'endemà, l'home va tornar a deslligar la seua violència contra la seua exparella, qui va patir una forta crisi d'ansietat i va denunciar un continu maltractament físic i psicològic, incloent-hi l'ús d'armes. Davant aquesta situació, la Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Tavernes de la Valldigna, va localitzar i va detindre a l'agressor en el domicili que compartia amb la víctima, acusat de violència de gènere cap a la seua exparella.

Durant aquesta última intervenció, es va descobrir un autèntic arsenal d'armes prohibides en l'habitatge, incloent-hi una espasa tipus catana, punyals, matxets, una pistola taser i fins i tot una granada tipus T2.

El detingut, de 35 anys, s'enfronta a càrrecs per atemptat contra agent de l'autoritat i maltractaments en l'àmbit familiar. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 5 de Sueca i Número 1 de Violència de la Dona de Sueca.

La ràpida i coordinada acció de la Guàrdia Civil i la Policia Local ha permés posar fi a una situació de violència i perill en la localitat.

Destacats