Un detingut per robatoris amb violència i intimidació a la Ribera Alta

L'acusat estaria implicat en dos delictes de robatori amb violència i intimidació, dos delictes de furt i un delicte de resistència i desobediència a l'autoritat

Guardar

Coche de la Guardia Civil en una imagen de archivo - Gandia
Coche de la Guardia Civil en una imagen de archivo - Gandia

La Guàrdia Civil de València ha dut a terme la detenció d'un individu de 38 anys, considerat com el presumpte responsable d'una sèrie de robatoris amb violència i furts al descuit a la comarca de la Ribera Alta.

Segons la informació proporcionada per l'institut armat, el sospitós hauria perpetrat fins i tot un robatori a una menor d'edat, sostraient-li el seu telèfon mòbil mentre la víctima es trobava en un parc d'un municipi de la zona.

Després de rebre diverses denúncies relacionades amb estos fets delictius, es va iniciar l'operació Knepper, durant la qual es va aconseguir verificar la identitat del presumpte lladre. Es va constatar que l'individu aprofitava les hores amb escassa llum per a cometre els seus actes delictius.

Amb la identificació confirmada, es va desplegar un dispositiu per a procedir a la detenció de l'individu. No obstant això, la seua captura va resultar complicada a causa dels seus intents d'evasió. Va ser necessari el suport i la col·laboració ciutadana per a aconseguir el seu arrest.

Finalment, l'home, de nacionalitat espanyola, va ser detingut per la seua presumpta implicació en dos delictes de robatori amb violència i intimidació, dos delictes de furt, i un delicte de resistència i desobediència a l'autoritat. Les diligències corresponents van ser entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Carlet.

Destacats