Detingut per maltractar, tancar i amenaçar a la seua exparella amb tirar-la per la finestra a Burjassot

Guardar

Un agent de la Policia Nacional
Un agent de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot (València) a un home de 48 anys com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, detenció il·legal i trencament de condemna després de maltractar i mantenir tancada en una habitació a la seua exparella, de la qual tenia en vigor una ordre d'allunyament i a la qual hauria amenaçat de tirar per la finestra. També li constava una reclamació judicial per fets similars.

Els fets van ocórrer al voltant de les 09.45 hores, quan els agents que realitzaven labors de prevenció de la seguretat ciutadana van ser alertats per agents de la UFAM de Policia Nacional perquè acudiren a un domicili de la zona on, pel que sembla, un home condemnat per maltractament i reincident mantindria retinguda a la seua exparella.

La dona, en un moment de descuit, hauria enviat un missatge d'auxili al seu germà, qui hauria alertat a Policia Nacional. Els agents es van dirigir al domicili i es van entrevistar amb una dona que els va manifestar que tenia llogada una habitació en l'habitatge i que en una altra habitació vivia el sospitós. Es va mostrar "quasi segura" que es trobava en companyia d'una dona, ja que l'havia sentida parlar moments abans.

Els agents van cridar insistentment a la porta de l'habitació perquè els obrira, sense obtenir cap resposta, i després de preguntar en repetides ocasions per l'home i la salut de la dona. Els policies van comminar a l'home al fet que obrira per a no haver de prendre mesures "més contundents". En aquest punt, l'home va reaccionar cridant i amenaçant als agents que sense una ordre judicial "no ho treien d'allí".

Finalment, el sospitós va accedir a obrir la porta, i es va interposar "estratègicament" per a no deixar veure als agents l'interior de l'habitació. L'home va començar a posar-se violent i agressiu i a propinar punyades i puntades a l'aire per a allunyar als policies.

LA DONA ESTAVA COMPLETAMENT ATEMORIDA

En un moment de descuit de l'home, els agents van veure com dins es trobava una dona completament atemorida, les característiques de la qual coincidien "plenament" amb les de l'exparella, per la qual cosa, davant l'evidència de la comissió 'in fraganti' d'un presumpte delicte de trencament de condemna, han neutralitzat i reduït al sospitós, que va continuar intentant colpejar als agents.

Una vegada fora de perill, la dona ha agraït als agents que la tragueren d'ací, ja que, pel que sembla, la seua exparella li hauria amenaçat de tirar-la per la finestra si parlava o la Policia la veia.

Per tot això, els agents han detingut a l'home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, detenció il·legal, trencament de condemna i reclamació judicial.

L'arrestat, al qual li consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat l'ingrés a la presó provisional.

Destacats