Detingut a Paterna un home per assetjar sexualment a una companya i amenaçar-la amb violar-la o matar-la

Guardar

Foto d'arxiu de la Policia Nacional
Foto d'arxiu de la Policia Nacional

Un home de 46 anys ha sigut detingut en la localitat de Paterna per aprofitar la seua situació de superioritat en el treball per a assetjar, intentar besar i fer tocaments en les parts íntimes a una companya de treball en diverses ocasions, així com per amenaçar-la amb violar-la o matar-la si denunciava l'assetjament. També s'investiga si pot haver-hi més casos similars.

Així ho ha anunciat aquest dissabte la Policia Nacional en un comunicat, en el qual ha assenyalat que la investigació va començar després de tindre coneixement que una jove presumptament havia sigut agredida en el seu lloc de treball per un dels seus superiors i no havia sigut un fet puntual, sinó reiterat.

Pel que sembla, l'home, de 46 anys, tenia un lloc de responsabilitat en el negoci i utilitzava aquesta situació per a assetjar, intentar besar i acostar-se a la víctima. L'estrenyia contra els seus genitals i li realitzava tocaments en pits i natges mentre proferia frases libidinoses, fins al punt d'amenaçar-la amb violar-la o matar-la si denunciava els fets.

Aquests fets presumptament es van produir entre l'1 de febrer de 2022 i l'1 de gener de 2023 en un local comercial de la localitat de Paterna. Després de diverses setmanes d'investigació per part de la Policia Nacional va ser quan els agents van esbrinar que era un assetjament reiterat a la jove i que podia no ser un cas aïllat, sinó que podia haver-hi més.

Per tot això, agents del cos van detenir la setmana passada a aquest home com a sospitós d'un delicte d'agressió sexual. Després de registrar el seu domicili van intervenir quatre catanes, una arma tipus taser i una pistola de balins.

L'arrestat no té antecedents policials i ha passat a disposició judicial, que ha decretat la prohibició de comunicació a la víctima de 300 metres així com la intervenció de qualsevol tipus d'arma que poguera tindre en el seu domicili.

Destacats