Detingut un home a València per tallar el coll amb un got a una persona que va entropessar amb ell

L'agressor de 39 anys és d'origen irlandés i serà posat a disposició judicial

Guardar

Parc mòbil de la Policia Local de València
Parc mòbil de la Policia Local de València

El periòdic Las Provincias ha avançat un nou succés tràgic a València. Tal com han concretat, agents de la Policia Local han arrestat aquest diumenge 25 de desembre a un home de 39 anys i d'origen irlandés com a sospitós d'una greu agressió amb un got a un ciutadà argentí de 26. Donada la gravetat de la lesió patida en el coll, la víctima va haver de ser traslladada a l'Hospital Clínic de València per a una intervenció quirúrgica.

Els fets es van produir entorn de les deu de la nit en un pub irlandés de la gran via Marqués del Túria. Va ser llavors quan un grup de testimonis de l'agressió van donar la veu d'alarma i la sala del 092 va enviar al lloc diverses patrulles d'UCOS del districte centre de la ciutat per a aclarir l'origen de l'altercat i posar ordre.

Quan van arribar els agents policials als pocs minuts, es van trobar amb la víctima a la porta del lloc al costat d'un amic que li acompanyava. Aquesta persona, argentina resident a València, sagnava abundantment pel coll.

Segons la versió que va oferir als policies, ell estava caminant per la vorera amb la seua bicicleta en companyia del seu col·lega i a la porta del local va entropessar accidentalment amb el seu agressor i li va colpejar en el muscle. A pesar que es va disculpar, l'irlandés li va tallar en el coll amb un got sense mediar paraula.

Per part seua, els policies locals van prendre declaració al sospitós com sol ser habitual en aquesta mena d'enfrontaments i l'home va assegurar que la víctima li havia espentat i que, a més, s'havia encarat de manera amenaçadora, raó amb la qual va intentar justificar l'agressió. Els agents li van trobar fàcilment perquè portava la roba i les seues mans tacades de sang.

Després dels agents, va arribar al lloc un equip del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). El personal sanitari d'emergències va prestar a l'argentí els primers auxilis i, posteriorment, una altra ambulància el va evacuar a l'Hospital Clínic de València. Les lesions van ser greus i el ferit estava pendent d'una intervenció quirúrgica.

Després de localitzar i escoltar diversos testimonis que van presenciar els fets al carrer, la Policia Local va arrestar al sospitós i ho va traslladar a dependències policials. En les pròximes hores serà posat a disposició judicial.

Arxivat a:

Destacats