Detingut a Gandia després de robar en una botiga i proferir insults racistes al seu propietari

El detingut va agredir al responsable de l'establiment d'alimentació espentant-ho i colpejant-lo

Guardar

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional

Un home ha sigut detingut a Gandia després de presumptament robar, agredir i proferir insults racistes al propietari d'un establiment d'alimentació, tal com ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Uns fets que van ocórrer en la nit d'aquest passat dissabte. Concretament, els agents van ser requerits poc després de les 21.30 hores en una botiga on un home hauria sostret diferents productes i havia eixit a la carrera d'aquest.

La Policia Nacional ha detallat que el detingut havia entrat a la botiga i havia agafat diferents productes comestibles i begudes, però en el moment en el qual el propietari de la mateixa li va indicar que els posara a l'aparador per a poder passar-los per caixa, el sospitós va adoptar una actitud "molt agressiva".

Va ser en eixe moment quan, presumptament, l'agressor va insultar al propietari i li va dir que marxara al seu país d'origen mentre l'espentava i colpejava en el pit. Després d'aquests fets, va eixir a la carrera de l'establiment i es va emportar els productes sense abonar.

Després de diverses batudes per la zona, els agents van localitzar a l'arrestat, qui portava una borsa amb els productes sostrets i, en ser preguntat pels agents, va manifestar que havia marxat de l'establiment sense pagar i que no tenia intenció d'abonar el compte, ja que no tenia diners.

Els agents li van comunicar que hauria d'acompanyar-los fins a dependències policials, moment en el qual l'home va tornar a adoptar una actitud "agressiva", es va negar a acompanyar-los i va oposar "gran resistència" a fi d'obstaculitzar la labor policial. Finalment, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de furt i odi, així com un delicte de resistència i desobediència a agent de l'autoritat.

Durant el trasllat a dependències policials, l'home va mostrar una "contínua actitud agressiva", colpejant la porta i l'interior del vehicle policial.

L'arrestat, de 25 anys i nacionalitat espanyola, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Destacats