Detingut després de trencar els retrovisors de sis cotxes i intentar colpejar i escopir als policies

Guardar

coche policia nacional ep
coche policia nacional ep

La Policia Nacional ha detingut en el districte de Proveïments de València a un home de 32 anys després de presumptament causar danys en sis cotxes --als quals va fracturar el retrovisor-- i tractar d'escopir i colpejar als agents.

Els policies, van localitzar a aquest individu tirat en el sòl amb els peus en la calçada i, posteriorment, es va baixar els pantalons mostrant els seus genitals alhora que li'ls agafava i deia: 'suck my dick'.

Els fets van ocórrer aquest dijous vora les set menys deu de la vesprada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats a un carrer del districte de Proveïments de València on es trobava un home tirat en el sòl amb els peus en la calçada, explica la Prefectura Superior en un comunicat.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home que semblava adormit, sense màscara, que feia cas omís a les indicacions dels agents, moment en què es va despertar i va començar a cridar i a proferir frases com ara 'suck my dick' (xupla'm la polla).

Els agents, "per a evitar mals majors", ho van retirar de la calçada i ho van secundar en una paret, ja que pel que sembla estava begut.En aqueix moment, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van esbrinar que eixe home moments abans havia trencat els espills retrovisors de diversos cotxes aparcats en un carrer pròxim amb el carro de metall que es trobava al seu costat.

"ACTITUD AGRESSIVA"

Mentre un dels indicatius policials comprovava el manifestat, un altre romania amb el sospitós tractant d'identificar-ho, no sent possible, ja que presentava una "actitud agressiva i de menyspreu cap a aquests". En un moment, aquest es va baixar els pantalons, els va mostrar els seus genitals alhora que els agafava i manifestava 'suck my dick'.

Els agents van tractar que deposara la seua actitud però va començar a escopir-los al mateix moment que escometia contra ells llançant-los punyades, encara que no va aconseguir arribar a ells.

Finalment, els policies van comprovar que hi havia sis cotxes que presentaven danys i els espills retrovisors trencats, per la qual cosa, després de realitzar diverses comprovacions, ho van detindre com a presumpte autor dels delictes de danys i atemptat contra agent de l'autoritat.

En el trasllat a l'hospital, l'ara detingut va escopir en el cotxe i va propinar puntades i cabotades a la mampara de protecció i porta posterior, ocasionant uns danys. El detingut, d'origen romanés i amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Destacats