Detingut després d'infringir l'ordre d'allunyament i agredir la seua parella a punyades davant del seu bebé

L'arrestat va manifestar als agents de policia: "Si arribeu a tardar més, la mate"

Guardar

Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local han detingut a València a un home de 32 anys com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i trencament d'ordre d'allunyament, després d'accedir al domicili de la seua parella i agredir-la a punyades davant del seu bebé, segons han informat la Prefectura Superior de Policia.

Els fets van ocórrer al voltant de les 7.00 hores d'aquest diumenge, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un domicili del districte de Marítim, on una dona estava sent agredida per la seua parella. Una vegada allí, els policies van sentir crits procedents de l'habitatge i van observar a una dona molt nerviosa baixant al portal.

La dona els va explicar que la seua parella, que té una ordre d'allunyament d'ella, havia acudit moments abans al seu edifici i havia llançat una rajola contra la seua finestra, per la qual cosa va decidir avisar a la policia.

Seguidament, tal com van poder esbrinar els agents, el sospitós hauria pujat fins al seu domicili, on va accedir després de fracturar el marc de la porta d'entrada.

Ja a l'interior li hauria propinat diverses punyades en la cara, alhora que afirmava que anava a matar-li, tot això en presència del bebé d'un any de tots dos.

Després de conéixer els fets, els policies van pujar a l'habitatge i van localitzar al sospitós molt alterat, amb el bebé en braços. Una vegada posada fora de perill la menor, els agents van detenir a l'home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i trencament d'ordre d'allunyament, després de comprovar que efectivament tenia en vigor una prohibició d'acostar-se i comunicar-se amb la víctima.

Durant el trasllat a dependències policials, el detingut va manifestar als policies: "si arribeu a tardar més a arribar, la mate", així com "si la meua filla no està amb mi, no va a estar amb ningú".

L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial i s'ha decretat el seu ingrés a la presó.

Destacats