Detingut a la Comunitat Valenciana un dels fugitius més buscats per la Policia Nacional

L'home va ser condemnat a presó per abusar sexualment de la seua filla de cinc anys en 2008

Guardar

Dos agents de la Policia Nacional
Dos agents de la Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut en Sant Joan (Alacant) a un dels fugitius que figurava en la llista de més buscats per les Forces i Cossos de l'Estat. L'home, que estava en parador ignorat des de febrer de 2021, va ser condemnat a presó per abusar sexualment en 2008 de la seua filla, quan la xiqueta tenia cinc anys.

 Diego Darío González Ghersi
Diego Darío González Ghersi

Segons la denúncia presentada per la seua anterior parella, la xiqueta es mostrava "trista i reticent" a passar els caps de setmana amb el seu pare qui, a la seua casa, li posava pel·lícules amb contingut pornogràfic. A més, la menor va manifestar que va patir tocaments en les seues parts íntimes i que el pare li indicava que era un secret que no havia de revelar a ningú.

Tal com ha informat la Policia en un comunicat, la localització del pròfug Diego Darío González Ghersi ha sigut "extremadament difícil", ja que es va fer diversos canvis físics per a evitar ser identificat amb el seu aspecte anterior: l'arrestat utilitzava lents de contacte de colors, plantilles per a falsejar la seua altura, es va tenyir el pèl de ros i es va fer més tatuatges per a ocultar els que ja tenia anteriorment. A més, els agents van tindre diverses informacions confuses que situaven al pròfug a la província d'Alacant. Per això, i durant mesos, els investigadors han dut a terme nombroses gestions per a poder situar la seua residència en la zona de Sant Joan, ja que feia continus canvis de domicili i feia treballs poc qualificats per a subsistir i viure sense cridar l'atenció.

Finalment, l'home ja ha sigut detingut per la Policia Nacional al voltant de les 14.00 hores d'aquest dimarts. Actualment, la llista dels deu fugitius més buscats s'ha reduït a set pròfugs.

Destacats