Detingut a Sagunt un conductor per atropellar un vianant i no auxiliar-lo

Guardar

policia local
policia local

Agents de la Policia Local de la localitat valenciana de Sagunt han detingut un conductor que, presumptament, va atropellar un vianant i va fugir després de deixar-lo ferit.

Els fets van ocórrer a mitjan setembre en una via del nucli urbà, quan l'ara detingut, suposadament, va atropellar una persona en un pas de vianants i la va deixar ferida, ha detallat el consistori en un comunicat.

Seguidament, després de baixar del vehicle i comprovar el seu estat es va marxar del lloc de l'accident. El ferit va haver de ser traslladat d'urgència a l'hospital, on va romandre ingressat a conseqüència de les ferides al voltant de vint dies, passant posteriorment al seu domicili per a guardar repòs fins al total restabliment.

Una vegada practicades les gestions de comprovació i verificació pertinents, es va realitzar un seguiment de les rutines del conductor, la qual cosa va portar als agents al convenciment que les perquisicions anaven en la bona direcció. Finalment, ahir dilluns es va procedir a la detenció de l'investigat per un presumpte "delicte d'abandó del lloc de l'accident".

La regidora delegada de Policia Local, Natalia Antonino , es congratula "per la professionalitat i eficàcia dels agents davant aquest tipus d'actituds que són, sens dubte, reprotxables ja no només des del punt de vista penal sinó també social".

"De la mateixa manera agraïsc, en nom del departament que dirigisc, la col·laboració ciutadana, que és fonamental per al bon desenvolupament del nostre treball diari", assenyala la regidora en un comunicat.

Destacats