Detingudes dues persones per furt i ús de targetes bancàries a Sueca, Carcaixent i Corbera

Les autores, mitjançant aquests delictes, van aconseguir fer-se amb un efectiu de més de 7.700 euros

Guardar

Un dels detinguts per la Guàrdia Civil
Un dels detinguts per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Sueca, en el marc de l'operació "ATRIA", ha detingut a 2 dones de 22 i 43 anys, totes dues de nacionalitat búlgara, per 9 delictes de furt de targetes i cartilles bancàries en els municipis de Sueca, Corbera i Carcaixent.

L'operació va començar l'any passat quan la Guàrdia Civil de Sueca va recepcionar diverses denúncies per furt de targetes i cartilles bancàries que els seus perjudicats eren persones d'edat avançada. Quan es disposaven a realitzar una operació en un caixer automàtic, les autores aprofitaven qualsevol descuit de la seua víctima per a sostraure la seua targeta o cartilla bancària i instants després extraure efectiu amb aquesta.

Durant la investigació, els agents van aconseguir descobrir que en els municipis de Corbera i Carcaixent existien delictes amb el mateix modus operandi.

Fruit d'aquesta àrdua investigació policial, el passat 26 de novembre de 2021, la Guàrdia Civil de Sueca va procedir a la detenció, en la localitat de Sueca, de 2 dones de 22 i 43 anys, totes dues de nacionalitat búlgara, per 9 delictes de furt de targetes i cartilles bancàries en els municipis de Sueca, Corbera i Carcaixent.

Les autores, mitjançant aquests delictes, van aconseguir fer-se amb un efectiu de més de 7.700 euros. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Sueca.

Arxivat a:

Destacats