Detingudes dues persones a Sagunt que usaven el "mètode formiga" per a robar material del seu lloc de treball

S'ha detingut a 2 persones de 25 i 30 anys a la província de León

Guardar

Agent de la Guàrdia Civil
Agent de la Guàrdia Civil

L'equip ROCA de la Guàrdia Civil de Sagunt aconsegueix la detenció de 2 persones de nacionalitat espanyola de 25 i 30 anys per un delicte de furt per valor de més de 9.000 euros. Els autors van emprar el "mètode formiga", van realitzar xicotets furts mantinguts en el temps perquè passaren desapercebuts.

La investigació es va iniciar quan diversos empleats van detectar una contínua falta d'eines d'ús diari en una obra el centre logístic de la qual es trobava en la localitat de Sagunt. Van posar això en coneixement de l'encarregat que després de realitzar un inventari va comprovar l'absència de material per valor de més de 9.000 euros.

Posteriorment, l'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Sagunt va acreditar que 2 empleats de la mateixa zona de treball havien sostret eines que posava a disposició l'empresa. Van tractar d'ocultar els fets furtant de manera freqüent xicotets útils per a aconseguir que passaren desapercebuts.

Finalment, la Guàrdia Civil de Lleó va detindre a dos homes de nacionalitat espanyola de 25 i 30 anys en la localitat de Lleó, on tenien els autors la seua residència habitual.

L'Operació Policial es troba conclosa i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sagunt és coneixedor dels fets.

Arxivat a:

Destacats