Detingudes 12 persones i investigades altres 10 per tràfic de drogues i robatoris a l'Horta Nord i el Camp de Morvedre

Aquesta xarxa s'estenia pels municipis valencians de Massamagrell, Alfara de la Baronia, el Puig i Albalat dels Tarongers

Guardar

La Guàrdia Civil de València deté a un home
La Guàrdia Civil de València deté a un home

La Guàrdia Civil de València ha detingut aquest dimarts a un total de dotze persones per tràfic de drogues i robatori amb força. A més, els agents estan investigant la implicació d'altres deu persones pels mateixos delictes.

Diversos agents de la Guàrdia Civil van començar les seues investigacions a finals del mes de març a causa del descobriment de diversos punts de venda de droga, en els quals s'arribava a fer més de 80 vendes de substàncies tòxiques en un sol dia. En total, es van detectar sis punts de venda de droga, dels quals un d'ells era un "teledroga" que permetia encarregar telefònicament les substàncies tòxiques a domicili.

Després de diverses investigacions, la Guàrdia Civil va poder esbrinar que aquesta xarxa s'estenia pels municipis valencians de Massamagrell, Alfara de la Baronia, el Puig, Albalat dels Tarongers i Xóvar, de Castelló. Els agents van esbrinar també els procediments del crim, format en la seua gran majoria per un clan familiar, per la qual cosa a mitjan mes de juliol es va procedir a efectuar més de deu entrades i registres en els diferents domicilis de l'organització criminal.

En total, van intervenir més de 7.000 euros en efectiu, dos vehicles d'alta gamma, múltiples substàncies, una pistola de 0 mil·límetres, una carabina del calibre 22, una escopeta del calibre 12, cinc escopetes i una defensa elèctrica, tot això procedent d'un robatori amb força.

Després d'aquesta pràctica, es va procedir a la detenció de 12 persones, nou homes i 3 dones amb edats compreses entre els 16 i els 62 anys i nacionalitat espanyola. Igualment, s'està investigant a altres 10 persones, quatre dones i sis homes amb edats d'entre 17 i 58 anys, de nacionalitat espanyola, ucraïnesa i colombiana.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Sagunt.

Arxivat a:

Destacats