Detingudes 10 persones, una menor, acusades de 55 robatoris en interior de vehicles en El Saler i Pinedo

Guardar

Un dels detinguts per la Guàrdia Civil acusat de robatoris
Un dels detinguts per la Guàrdia Civil acusat de robatoris

A través dels serveis establits i de les gestions efectuades per la Guàrdia Civil, juntament amb Policia Local, s'han pogut esclarir un total de 55 fets delictius.

Els agents van observar com la forma de comissió dels delictes era similar, un dels autors cometia el fet delictiu i la resta realitzava labors de vigilància.

L'accés a l'interior dels vehicles s'efectuava després de fracturar el barret fort del pany de la porta del conductor i, així, aconseguir accedir. Aquests fets es cometien quan no hi havia vianants pels carrers.

L'operatiu va culminar amb la detenció de nou homes i una dona, així com un investigat de diferents nacionalitats: sis homes i una dona, de nacionalitat espanyola, amb edats compreses entre els 17 i 55 anys, un home, de nacionalitat croata de 23 anys, i un altre, de nacionalitat bosniana, de 21 anys, a més d'un investigat de nacionalitat espanyola de 53 anys.

Les diligències han passat a la disposició dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 7, 10 i 18 de València, i a la Fiscalia Provincial de València de menors.

Arxivat a:

Destacats