Detinguda una dona per proporcionar laxants a la seua parella a l'hospital, que li van produir la mort

Guardar

Un agent de la Policia Nacional
Un agent de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 56 anys a conseqüència de la mort de la seua parella després de, pel que sembla, la ingesta de medicaments laxatius que presumptament li havia proporcionat, fet que va mantenir a l'home ingressat durant set mesos en un hospital, fins a la seua defunció.

A més, l'arrestada hauria aprofitat l'estada en el centre hospitalari del seu company sentimental per a realitzar retirades d'efectiu del seu compte bancari i efectuar compres amb les seues targetes, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Les investigacions es van iniciar al maig del passat any, quan els agents del grup d'Homicidis van tindre coneixement que un home de 70 anys podria haver mort en estranyes circumstàncies en un hospital. Els policies van esbrinar que l'home va estar ingressat durant set mesos amb un quadre mèdic caracteritzat per una diarrea crònica.

L'home hauria ingressat a l'hospital el setembre de 2020 i, si bé només havia estat d'alta durant quatre dies, hauria romàs en el centre fins a la seua defunció a l'abril. Els investigadors han tingut coneixement que quan el malalt ingressava en l'UCI, lloc on no rebia visites, el seu estat de salut millorava, i que, no obstant això, empitjorava quan el traslladaven a la planta.

Durant les investigacions, els agents han conegut que la víctima va estar acompanyada per la seua parella sentimental a l'hospital fins a la seua defunció. Pel que sembla, la dona li hauria comunicat als familiars que, a causa de la situació sanitària a causa de la Covid-19, l'home no podia rebre visites. Malgrat totes les proves mèdiques practicades a la víctima per a esclarir els motius de la seua malaltia, no es van aconseguir establir les causes.

Després de la defunció, els seus fills van tindre coneixement que un dels comptes bancaris de la qual era titular el seu pare es trobava amb saldo negatiu. A més, es van adonar de l'existència de diverses factures de compres realitzades en farmàcies durant els mesos que va durar l'ingrés hospitalari de l'home.

COMPRA DE LAXANTS

Els investigadors van iniciar llavors les gestions per a esclarir els fets i van esbrinar que, durant un any, l'arrestada hauria adquirit una gran quantitat de laxants i que, a causa de la ingesta durant llargs períodes de temps d'aquests medicaments, l'home podria haver patit diarrees, la qual cosa hauria donat lloc a alteracions en la funció cardíaca, feblesa muscular i cansament que finalment hauria produït la seua mort.

A més, els agents han comprovat que durant el període que el pacient va romandre a l'hospital la sospitosa s'hauria apoderat de les seues targetes bancàries per a realitzar nombroses retirades d'efectiu en diferents caixers automàtics per un valor de 62.000 euros. També han esbrinat que hauria realitzat compres en establiments comercials amb les mateixes targetes per un import que ascendia a 30.000 euros.

Durant les investigacions, els agents han descobert que la dona a penes rebia una mensualitat de 400 euros que no s'ajustava a la seua situació econòmica actual, per la qual cosa han conclòs que els diners del qual disposava era l'obtingut fraudulentament dels comptes bancaris del seu company sentimental.

Després de finalitzar les perquisicions policials, els policies han detingut a la dona pels fets que han donat lloc a la mort de la seua parella, així com per presumpta autora dels delictes d'apropiació indeguda i estafa.

Arxivat a:

Destacats