Detinguda una dona a Alfafar per cometre diversos furts a Massanassa

Se l'acusa suposadament de furtar més de 300.000 euros en joies

Guardar

Guàrdia Civil Operació 'Neteja'
Guàrdia Civil Operació 'Neteja'

La Guàrdia Civil de València ha detingut a Alfafar a una dona que, suposadament, va furtar més de 300.000 euros en joies en aquells habitatges on feia tasques domèstiques. L'operació, coneguda amb el nom de 'Neteja', començava el mes de maig passat quan la Guàrdia Civil va rebre una denúncia d'una dona de Massanassa, d'avançada edat, que assegurava que li havien sostret del seu domicili diverses peces d'or i joies.

La denunciant va manifestar que una de les persones que tenia accés a les seues joies era una dona que va treballar per a ella fent labors domèstiques.

El següent cas es va produir el mes de juny passat quan la filla de la denunciant, també veïna de Massanassa, va denunciar a la Guàrdia Civil que també li havien desaparegut joies del seu domicili on també treballava la mateixa dona realitzant labors domèstiques.

Durant la investigació, agents de la Guàrdia Civil van localitzar 30 lots de joies que la presumpta autora dels fets havia venut en comerços d'aquesta mena d'activitat per valor de més de 300.000 euros. Les perjudicades van identificar les joies i les peces d'or com de la seua propietat.

D'aquesta manera, la Guàrdia Civil va detenir a la localitat valenciana d'Alfafar a aquesta dona, de 53 anys i de nacionalitat espanyola, acusada de dos delictes de furt. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Catarroja.

Arxivat a:

Destacats