Detenen a un home a València després de robar a una dona amb la tècnica del 'mataleón'

Guardar

Vehicle de la Policía Nacional
Vehicle de la Policía Nacional

La Prefectura de la Policia Nacional ha informat mitjançant un comunicat de la detenció a València d'un home per haver robat a una dona amb la tècnica del 'mataleón'. És a dir, aquesta persona va abordar a la víctima per l'esquena, la va agarrar del coll i la va tirar al sòl per a poder robar-li un telèfon mòbil i la cartera.

Aquests fets van tindre lloc anit a una platja del districte de Marítim. La parella de la dona, que es trobava banyant-se en la mar, en adonar-se l'agressió, va eixir ràpidament en la seua ajuda. No obstant això, va ser interceptat i espentat pel sospitós, que finalment va fugir.

Després d'això, els agents de la Policia Nacional van recaptar la informació per a tindre coneixement dels fets. Així, van recaptar les dades de les característiques físiques de l'home i van iniciar les indagacions pertinents per a la seua identificació.

Una vegada tingut constància de totes les dades, els agents policials es van dirigir en un vehicle camuflat i de paisà als voltants del lloc, en sospitar que l'home podria trobar-se en la zona. Després d'uns minuts van localitzar a un home que reunia les característiques de l'agressor i que, a més, tenia les cames i el calçat replets d'arena.

Finalment, l'home va ser traslladat a dependències policials per a la seua identificació, ja que no portava documentació, on la víctima el va reconéixer com l'autor del robatori.

Una vegada identificat, els agents ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. L'arrestat, al qual li consten antecedents policials i que es troba en situació irregular a Espanya, ha passat a disposició judicial.

El mètode del 'mataleón' consisteix a sorprendre les víctimes per l'esquena, escanyant-les fins a aconseguir reduir-les i, a vegades, fer-los perdre el coneixement per a robar-los les seues pertinences.

Arxivat a:

Destacats