Detenen dos homes per robatoris amb arma blanca a Alcásser i Picassent

Guardar

Vehicle de la Guàrdia Civil
Vehicle de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut als autors de dos robatoris amb violència i intimidació perpetrats en les localitats d'Alcásser i Picassent per als quals es van utilitzar armes
blanques.

Els agents van començar la investigació de la denominada 'Operació Jellow' quan van tindre coneixement d'un robatori amb intimidació ocorregut en un supermercat de la localitat d'Alcásser.

Segons ha informat la Benemèrita mitjançant un comunicat, es tracta d'un home que portava màscara i gorra per a dificultar la seua identificació, que va accedir a l'establiment, va amenaçar a la caixera amb una navalla d'uns 20 centímetres i es va emportar un total de 200 euros en bitllets de diferent valor.

La investigació va donar com a resultat, a la fi del passat mes, la identificació, localització i detenció de l'autor dels fets: un home de 32 anys i de nacionalitat espanyola.

D'altra banda, en el marc de l'Operació 'Kaprinox', els agents de la Guàrdia Civil de València van investigar un robatori amb violència i intimidació que va tindre lloc el mes passat en la localitat de Picassent.

En aquest cas, una dona va ser assaltada en eixir del seu domicili per un home que portava un ganivet de grans dimensions. Així, va ser obligada a entrar de nou a la seua casa, on l'autor dels fets va forçar a la parella de la víctima a entregar-li diners en metàl·lic, diverses joies i dos telèfons mòbils.

Després de la corresponent investigació, es va procedir a la identificació i detenció de l'autor: un home de 58 anys i de nacionalitat espanyola.

En tots dos casos els autors han sigut detinguts per delictes de robatori amb violència i intimidació. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Picassent.

Arxivat a:

Destacats