Detenen a Bétera a dos estrangers amb una ordre d'extradició a Luxemburg

Guardar

El detenido en el momento de subir al furgón
El detenido en el momento de subir al furgón

Dues persones han sigut detingudes a Bétera a causa d'un ordre internacional d'extradició de Luxemburg. Es tracta d'un home camerunés de 38 anys i una dona francesa de 41 anys, acusats de delictes d'estafa, blanqueig de capitals, ocultació de béns robats, frau, falsificació de document públic i participació en organització delictiva. Efectius de la Guàrdia Civil de València s'han encarregat de la seua detenció.

Aquesta operació va començar quan els agents van ser alertats a mitjan mes de juliol els agents que existia una ordre internacional d'extradició sobre dues persones que residien a Bétera. Després de comprovar la vigència de l'ordre, es va localitzar i es va detindre a un home camerunés de 38 anys.

Va ser l'endemà, amb l'avanç de les operacions, quan es va trobar a l'altra dona de nacionalitat francesa que figurava en l'ordre internacional. Aquesta es trobava conduint un vehicle d'alta gamma que, a instàncies de les autoritats luxemburgueses, va ser confiscat.

Dels fets és coneixedor, a l'efecte d'extradició als Tribunals de Justícia de Luxemburg, el Jutjat Central d'Instrucció número 2 de l'Audiència Nacional (Madrid), on van ser entregats els dos detinguts.

Arxivat a:

Destacats