Detenen en Quart de Poblet a un home després d'apunyalar per l'esquena a un altre

Pel que sembla li hauria confós amb una altra persona que hauria participat moments previs en una baralla

Guardar

Cotxes de Policia Nacional
Cotxes de Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Quart de Poblet (València) a un home de 22 anys, com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi, després d'apunyalar a un altre home per l'esquena pel que sembla en confondre-li amb una altra persona.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que un home estava ingressat en un centre hospitalari de la província de València, amb una ferida que li hauria perforat el pulmó dret provocant-li un pneumotòrax, pel que sembla realitzada amb una arma blanca.

Després de conéixer els fets, els investigadors van iniciar les perquisicions i van esbrinar que la víctima es trobava en un local d'oci de la localitat valenciana de Manises quan s'hauria produït una baralla entre dos grups en la qual no hauria participat.

Després de la baralla, l'home hauria eixit a l'exterior del local i en un moment donat, hauria sentit un fort colp a l'esquena, adonant-se que havia sigut apunyalat amb una arma blanca pel que sembla per tres persones. Després de l'agressió, la víctima va ser traslladada per un amic fins a un hospital, on els serveis sanitaris van alertar a la Policia.

Els investigadors van tindre coneixement que els possibles autors de l'agressió podrien haver confós a la víctima com un dels participants en la baralla que s'havia produït instants previs a l'interior del local.

Finalment, els agents han aconseguit identificar i posteriorment detenir a un home com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. L'arrestat ha passat a disposició judicial. Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets i la identificació dels altres possibles agressors.

Arxivat a:

Destacats