Desmantellat un cultiu indoor de quasi 1.000 plantes de marihuana en La Safor

La Brigada Local de Policia Judicial de Gandia va començar la investigació, que s'ha saldat amb la detenció d'un home i una dona

Guardar

Plantació de marihuana en La Safor
Plantació de marihuana en La Safor

La Policia Nacional ha donat un gran colp contra la droga a la comarca valenciana de La Safor. Segons ha anunciat este diumenge, un equip d'agents ha desmantellat un cultiu indoor amb quasi 1.000 plantes de marihuana i ha detingut a dos persones acusades d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

En concret, la investigació va començar per part d'agents de la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia, en tindre sospites de la possible existència d'un cultiu de marihuana situat en una casa unifamiliar d'un altre municipi d'esta comarca.

Una vegada es van realitzar les primeres indagacions, es van establir diversos dispositius de vigilància per a identificar els qui eren els presumptes propietaris d'esta plantació indoor. Per a això, es va organitzar un operatiu policial que va culminar amb una entrada i registre en l'immoble investigat.

Els agents van descobrir així, en el seu interior, concretament en la planta baixa, una plantació de marihuana amb 988 plantes en estat de floració, distribuïdes en dos estades, llançant un pes de 124 quilograms, que van ser apreheses per la Policia Nacional encarregada del cas.

Davant esta troballa, s'ha procedit a la detenció i posada a disposició judicial d'un home de 37 anys i una dona de 38, tots dos d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, ja que també es va comprovar l'existència d'un enganxament il·legal al subministrament de llum. Cap d'ells tenia antecedents, segons ha concretat la Policia Nacional.

Destacats