Desallotgen a unes 50 persones del campus universitari de Burjassot per un conat d'incendi

S'han mobilitzat quatre dotacions de bombers fins al lloc per un possible incendi

Guardar

Edifici del campus universitari de Burjassot en el qual s'ha produït l'incendi
Edifici del campus universitari de Burjassot en el qual s'ha produït l'incendi

Emergències 112 de la Comunitat Valenciana ha informat a través de les seues xarxes socials del desallotjament d'un nombre important de persones per la presència de fum al campus universitari de Burjassot, de la Universitat de València.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València per un possible incendi en la zona.

Tal com han detallat les mateixes fonts, el desallotjament s'ha realitzat de manera preventiva en l'edifici d'investigació d'aquest campus universitari en el qual hi havien unes 50 persones. Concretament, es tracta d'un conat d'incendi que s'ha originat en el laboratori de Química.

Tot apunta al fet que s'ha sobrecalfat un ventilador del sistema d'aire condicionat d'un laboratori, generant fum i fent saltar l'alarma antiincendis, però en cap moment hi ha hagut foc. La institució ha aplicat el pla d'autoprotecció davant emergències d'aquest tipus.

Al voltant de les 13.30 hores s'han retirat els efectius i s'ha restablit la circulació normal al campus després que s'haja donat l'alerta al voltant de les 12.30 hores.

Destacats