Declarats dos incendis forestals a Llíria i Moixent

Sis mitjans aeris treballen en l'extinció d'un incendi forestal prop de la CV-245 a Llíria

Guardar

Mitjà aeri treballant en un incendi
Mitjà aeri treballant en un incendi

Un incendi forestal s'ha declarat prop de la CV-245 en el terme municipal de Llíria, mobilitzant a nombrosos efectius de bombers i mitjans aeris, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències a través de les seues xarxes socials.

Inicialment, s'han desplaçat al lloc una unitat de bombers forestals de la Generalitat, una autobomba, una dotació del Consorci Provincial de Bombers de València, un agent mediambiental, una unitat de prevenció d'incendis i dos mitjans aeris.

A mesura que l'incendi s'ha propagat, al voltant de les 14.30 hores s'han sumat una altra dotació del cos provincial de bombers i quatre mitjans aeris addicionals, intensificant els esforços d'extinció.

El desplegament actual compta amb sis mitjans aeris, reforçant les labors de contenció i control del foc que amenaça la vegetació de la zona. Les autoritats no han especificat encara l'extensió afectada per l'incendi, però s'estan prenent totes les mesures necessàries per a evitar el seu avanç i minimitzar el mal ambiental.

La col·laboració entre diferents entitats i la coordinació eficaç del Centre de Coordinació d'Emergències està sent clau per a enfrontar este sinistre. S'espera que en les pròximes hores es puga obtindre un control major sobre el foc i avaluar amb precisió els danys ocasionats.

Incendi forestal a Moixent

També este diumenge, un important dispositiu d'extinció d'incendis ha sigut desplegat per a fer front a un incendi forestal a Moixent. El Centre de Coordinació d'Emergències ha confirmat la mobilització de dos unitats de bombers de la Generalitat, dos autobombes, tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, un agent mediambiental i dos mitjans aeris.

Les autoritats recorden a la població la importància d'extremar les precaucions en esta temporada d'alt risc d'incendis, evitant qualsevol activitat que puga desencadenar focs i seguint les indicacions dels cossos de seguretat i emergències.

La situació seguix en desenvolupament i es proporcionarà més informació conforme avanç l'operatiu d'extinció. S'insta els ciutadans a mantindre's informats a través dels canals oficials i a seguir les recomanacions de seguretat per a previndre incidents similars.

L'esforç conjunt dels equips d'emergència demostra el compromís i la capacitat de resposta davant situacions crítiques, protegint tant el medi ambient com la seguretat dels habitants de Llíria i els seus voltants.

Destacats