Controlat l'incendi en una fàbrica de Sagunt

L'empresa afectada es dedica a la fabricació d'espuma per a productes florals

Guardar

Bombers treballen a l'incendi d'una empresa de Sagunt
Bombers treballen a l'incendi d'una empresa de Sagunt

El Consorci de Bombers de València està treballant a un incendi industrial declarat a una empresa de Sagunt dedicada a la fabricació d'espuma per a productes florals. Tal com ha informat el propi Consorci, així com el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana, l'incendi s'ha declarat a les 13.21 hores d'aquest matí.

L'empresa se situa al carrer Galileu Galilei del polígon El Reglo de la ciutat de Sagunt i fins a aquest lloc s'han mobilitzat un total de sis dotacions de bombers dels parcs de Sagunt, La Pobla de Farnals, Paterna, Burjassot, Torrent i tres unitats de comandament, concretament sergent, cap de parc i oficial.

Des del primer moment l'incendi ha avançat molt ràpidament, progressant per tota la nau, per la qual cosa els efectius del Consorci s'han centrat, a més d'en els treballs d'extinció del foc, en la protecció de les empreses instal·lades en la zona, per a evitar que el foc puga arribar a afectar-les.

Fins al moment no s'ha notificat cap mal personal ni treballadors afectats.

L'incendi ha afectat per complet una nau dedicada a productes florals, com a esponges per a flors i aerosols, i els bombers han evitat que s'estenguera a altres naus del polígon. Un incendi complicat per la inflamabilitat dels materials i el risc que es poguera desplomar el sostre de la nau.

L'evolució al llarg de la vesprada ha sigut molt positiva i ja no hi ha risc per a la resta de naus. Els bombers continuaran treballant fins a la total extinció.

Es tracta d'una informació en elaboració.

Arxivat a:

Destacats