Condemnat a 7 anys de presó per abusar sexualment d'una dona i intentar violar a una altra a València

Guardar

ciudad_justicia
ciudad_justicia

La secció cinquena de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a quatre anys de presó per un delicte d'abús sexual i a tres anys per un altre delicte d'intent d'agressió sexual a un home que va sorprendre dues dones pel carrer i les va sotmetre a diversos actes de tipus sexual.

La Sala també li condemna al pagament d'una multa per un delicte lleu de lesions. L'home haurà d'indemnitzar a la víctima del delicte intentat, a la qual va lesionar, amb 15.000 euros per les seqüeles que li va deixar l'agressió, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La sentència, dictada després que l'acusat reconeguera els fets i es mostrara conforme amb la pena que la Fiscalia demanava per a ell, l'obliga d'altra banda a indemnitzar amb 10.000 euros a l'altra perjudicada pels danys morals.

La primera agressió va ocórrer la matinada de l'1 de desembre de 2019, quan el condemnat va començar a perseguir la primera de les víctimes durant diversos minuts per diferents carrers de València.

Quan la va aconseguir, li va propinar una punyada en la cara, la va espentar contra el capó d'un cotxe i la va subjectar fortament per les cuixes. La víctima va intentar soltar-se i es va iniciar un forcejament durant el qual el penat la va immobilitzar i va intentar violar-la, la qual cosa no va aconseguir per la intensa resistència de la dona. L'home la va agredir en la cara i, abans que ella aconseguira fugir, li va mossegar en el pit esquerre.

Cinc dies després, sobre la una de la matinada, l'escena es va repetir quan la segona víctima caminava per un altre carrer de València i el condemnat la va sorprendre per darrere i li va introduir un o diversos dits en la vagina a la dona, que es va quedar en xoc i paralitzada per aquesta situació.

Destacats